Lite av vad som hänt på gården,min kompis Tina har sålt sin fjording Hero och köpt en mini shettis istället,Claudius, han har blivit presenterad tidigare. Hon har även sålt två av sina mini grisar Pongo och Perdita. Precis som förra året så hade vi får på besök under sommaren och hundarna tycker det är så kul då de går i hagen precis bredvid vår tomt, de springer varje gång de går ut ner till staketet för att hälsa på dem. Det var så roligt att träffa Bruno igen han var så liten förra året och i år var det han som var ledare, han har blivit så fin.
Tyvärr så går tiden så fort och till hösten var det dags för fåren att flytta hem igen, hästarna fick då ta deras hage och beta av det som är kvar, och sedan flytta över till sin vinterhage.
Hundarna tycker alltid att det är roligt när det händer en massa aktiviteter på gården, det är så mycket som ska göras på på hösten, fälten slås en sista gång och då är det alltid roligt att springa i det nyslagna gräset innan det balas in, sädesfälten ska skördas och halmen plockas upp sedan blir det plöjning av åkrarna och gödsling av fälten.
Vi har haft lite snö ett tag och då blir hundarna som tokiga de fullständigt älskar att vara ute och leka i snön, nu har det smällt bort och jag hoppas att det dröjer ett tag innan det börjar snöa igen.
Lite bilder på djuren som flyttat iväg.


Fåren, Bruno syns längst bak


Hero med vår häst Roxan


Perdita och Pongo