Mini har fått sina valpar de föddes den 9 februari och det blev 2 hanar och 2 tikar. Vi vägde dem senare under natten och deras vikt var då hanarna: 150 gram och 130 gram och tikarnas: 140 gram och 130 gram. De är nu en vecka gamla och de har nu blivit lite mer aktiva och de går upp bra i vikt. Deras vikt nu är hanarna: 225 gram och 179 gram tikarna: båda två väger 172 gram. En bild nedan och fler kommer i deras bildgalleri. 

idag fyller C-Kullen 10 år, stort grattis till Caesar "Zumba", Cicero "Nemo", Cleopatra "Samba", Chimaira "Molly" och en extra tanke till Ceres "Pandora" som är i hundhimlen. På bilden är de 8  veckor

Ett stort grattis till W-Kullen som fyller 2 år idag. Grattis till Wavalag "SAlly" och Waimarivwi "Coco". På bilden är de 8 veckor.

Ett stort grattis till K-Kullen som fyller 6 år idag. Grattis till Cassie, Keiron och Karon "Rufus" på bilden är de 8 veckor.

Ett lite sent grattis till Iza som fyllde 11 år igår.

Ett stort grattis till J-Kullen som fyller 6 år idag. Grattis till Jupiter "Timon", Julius "Zazu", Jason "Mio", Justitia "Doris" och Jisebell "Luna". En extra tanke till Juno "Trassel" som är i hundhimlen. På bilden är de 7 veckor

 

Vi önskar er ett Gott nytt år och god fortsättning på det nya året