Idag fyller V-Kullen 1 år, stort grattis till Bogart och hans syskon Valeria "T-Queen", Vesta "Yenne" Valkyria, Vulcanus "Brynolf", Visnhu "Hades", Vamana "Kayto", Varuna "Yakov" och Vahagn "Lipton".  På bilden är de 7 veckor.

Idag fyller P-kullen 3 år, stort grattis till Winston och Winona och deras syskon Promethius "Elroij", Pan "Nestor", Penelope "Pennie" Pandora, Placidia "Doris", Pompeia "Feya", Phoebe "Elga", Pelé "Aina". På bilden är de 6,5 veckor.

 

I måndags den 27 juli var valparna 1 vecka. Vi vägde dem idag och deras vikt är nu: hanarna, 898 gram, 882 gram, 875 gram, 763 gram och 642 gram och tikarna 890 gram, 812 gram, 785 gram, 781 gram och 752 gram. De är nu mer aktiva och rör sig ibland lite långt bort från mamma Haylie och då gnäller de när de inte riktigt hittar tillbaka. De har så fantastiska färger och det ska bli så roligt att se hur de blir till slut. En bild nedan och fler i deras bildgalleri.

 

I lördags den 25 juli var valparna 5 veckor. De är nu riktigt busiga och går nu på små upptäcktsfärder på tomten. De har träffat småhundarna och kenna, det är väldigt roligt och spännande att vara med dem. De fortsätter att gå upp bra i vikt och vi vägde dem igår och deras vikt var då, alla tre hanarna vägde 3150 gram och tikarnas vikt varierade lite, 3150 gram, 3000 gram, 3000 gram, 3050 gram, 2850 gram och 2700 gram. De är så gulliga och man ser deras personlighet mer och mer det ska bli så roligt att se de utvecklas. Två gruppbilder på  dem ute det var lite svårt att få dem att vara helt stilla det var alldeles för roligt och spännande så de ville mest bara busa runt. 

I måndags den 20 juli fick Haylie sina valpar det blev 10 stycken fem hanar och fem tikar i underbara färger. Både Halie och valparna mår bra hon är en jätteduktig mamma. Några av valparna finns till salu både hane och tik. Nedan lite bilder på dem.

Valparna 3 dagar

Valparna nyfödda

Idag hade vi så trevligt besök av Maria och Per och deras barn och lilla Waimariwi "Coco". Passade på att ta lite bilder på lilla Coco hon har blivit så söt. 

Igår var valparna 4 veckor, de går nu på äventyr i hela rummet och börjar att intressera sig för leksaker och busar med varandra. De har fått vara ute och det var både spännande och roligt. Deras personlighet kommer fram mer och mer och de är så gulliga. Tre bilder nedan och fler i deras bildgalleri. 

I lördags den 11 juli var valparna 3 veckor de äter nu fast föda, valpmat två gånger per dag och det är jättegott. De går upp bra i vikt och vi vägde dem igår och deras vikt var då, hanarnas: 1633 gram, 1632 gram och 1467 gram och tikarnas: 1733 gram, 1730 gram, 1698 gram, 1641 gram, 1538 gram och 1491 gram. De är så gulliga med varandra och med mamma Keira och de kommer direkt fram till oss när vi kommer in för att gosa. De är så goa och det ska bli så roligt att se deras olika personligheter utvecklas. En bild nedan och fler i deras bildgalleri Y-Kullen.

En så söt gruppbild på dem, de är två veckor och tre dagar gamla. Bilden är tagen den 7 juli.

Igår var valparna 2 veckor och de är mycket mer aktiva nu de har öppnat ögonen och går lite vingligt och är nu mer medvetna och gosar med varandra och mamma Keira. De har också börjat att skälla lite och även lite ylande det är så gulligt. En bild nedan och fler i deras bildgalleri Y kullen. 

Den 27 juni var valparna 1 vecka de går upp fint i vikt vi har vägt dem vid två tillfällen, när de var tre dagar var deras vikt: hanarnas, 543 gram, 536 gram och 483 gram, tikarnas, 557 gram, 526 gram, 513 gram, 505 gram, 504 gram och 471 gram. Deras vikt idag vid 1 vecka och två dagar är hanarnas, 823 gram, 823 gram och 755 gram och tikarnas, 888 gram, 869 gram, 866 gram, 859 gram, 840 gram och 790 gram. De är nu mer aktiva och de gnäller när de kommer för långt bort från Keira. De är så fina i sina färger och det ska bli så roligt att se de utvecklas. En bild nedan och fler i deras bildgalleri. 

Igår fick Keira sina valpar det blev 9 stycken, 6 tikar och 3 hanar. Vi vägde dem senare under natten och deras vikt var då:  hanarnas, 442 gram, 438 gram och 412 gram och tikarnas, 419 gram, 418 gram, 418 gram, 412 gram, 403 gram och 383 gram. Keira är en så duktig mamma och de ska bli så roligt att se dessa små utvecklas, de har så fina färger. Några av valparna finns till salu både hane och tik. Två bilder på dem och fler kommer i deras bildgalleri.  

Ett stort grattis till våra två äldsta hundar som fyller år idag. Grattis Atti och Amie på er 15 års dag.

Atti

Amie

Vi önskar er en trevlig midsommar

 

Ett stort grattis till U-Kullen som fyller 2 år idag. Grattis Lilo och Tiana och syskonen Uma "Tuva" Uther "Zorro", Uranos "Cassper" och Urashima "Fenris". På bilden är de 7 veckor.

Den 13 juni var Maria med lilla Wamariwi "Coco" på BPH hon var så duktig och klarade det så bra och var även skottfast. Stort grattis till er. 

att även Haylie Tinniwinnies Nanna väntar valpar, hon parades 19 maj med Chaplin SELCCH Tarasov's Night Rider och valparna beräknas födas den 21 juli. Haylie har CERT på lure coursing och Chaplin är Svensk lure coursing champion och har CERT på utställning. 

Så härligt för hundarna att vara ute nu när det har blivit så skönt ute, de verkligen njuter av det fina vädret. Några bilder på dem, både på de stora och de små.

Dustin

Ciara

Kellie och T-Queen

Cayenne

Bogart

Brizby

Mini

Amie

Cassie

Iza

Snart är det bara 3 veckor kvar tills Keira ska få sina valpar. En underbar bild på henne när hon ligger och kopplar av ute på verandan.

Ett stort grattis till M-kullen som fyller 5 år idag. Grattis till Mini, Medusa "Lissi", Merlin "Pepsi" och Mercurius "Willie". På bilden är de 7 veckor.