Ett stort grattis till Deya som igår fyllde 9 år.

Vi tog lite bilder på Dustin och här är en fin stående bild på honom. Ska inom kort göra både hans och syster Leonas egna sidor.

Var Susanne och Emmylina på den 3 november i Växjö med Nefertari "Natasha" och Olympia "Ofelia". Båda fick jättefin kritik och Natasha fick EXC och Ofelia blev 1:a med HP och BIR valp. Stort Grattis Susann och Emmylina.

Olympia "Ofelia"

Nefertari "Natasha"

Var Mona på den 28 oktober i Alingsås med Luna hon fick jättefin kritik och blev 2:a med HP. Stort grattis Mona

En fin bild på Deya, Haylie, Cayenne och Kayla som vi tog innan vi gick på promenad.

När vi gjorde den nya hemsidan och förde över allt från den gamla sidan så såg vi att flera artiklar i dagböckerna 2010-2015 hade förlorats, så nu har vi återskapat alla artiklar igen i de dagböckerna. 

 

Några bilder på hundarna från lure racet 2017 på Våra hundar och våra valpköpares hundar.

Mini och Briseis överst, nederst Brizby till vänster och Mini till höger.

Överst till väster Jupiter "Timon" till höger Julius "Zazu" nederst till väster Loke och till höger Juno "Trassel"

Överst Merlin "Pepzi" nederst till vänster Demeter "Pixie" och till höger Luna

av Winston som vi behöll av Gingers valpar som kompis till Dustin så han slipper vara ensam kille bland alla tjejerna. Han är en otroligt gullig liten kille och det ska bli så roligt att se honom växa upp. Nedan några bilder på honom. 


Winstone med Atti, Cassie och Mini


Winstone med mamma Ginger

På två av valparna Pompeia "Feya" och Prisca de är så otroligt gulliga båda två och har så roligt tillsammans.


Prisca


Pompeia "Feya"

Den 7 oktober var vi på årets sista lure coursing prov i Torne. Christian åkte med Keira och Haylie, på plats var även Fredrika och Martin med Ikaros och Iakkos och Therese med Erebos "Bozze". Det var så pass många av varje kön att de kunde springa könsdelat och efter första loppet låg Keira och Erebos "Bozze" 1:a, Iakkos 2:a, Ikaros 3:a och Haylie låg 5:a. Det blev ett spännande andra lopp och sedan en nervös väntan på resultatet. Det blev verkligen fantastiskt då Keira kom 1:a och även Erebos "Bozze" kom 1:a, Iakkos kom 2:a och Ikaros kom 3:a med CERT.
Haylie slutade på en 5:e plats, hon var jätteduktig, det var två riktigt långa banor och i andra loppet regnade det och då blir det jobbigare att springa för dem, hon gjorde en liten vurpa men kom upp igen men det märktes att hon var lite trött. Hon är så ung ännu och behöver bygga mer styrka i kroppen för att kunna ta svängarna ännu bättre. Det ska bli så roligt att se hur hon utvecklas till nästa säsong. Stort grattis Therese, Fredrika och Martin. Nedan bilder från prisutdelningen.

I lördags den 7 oktober kom Emmylina och Joakim för att hämta hem lilla Pandora. Vi känner varandra sedan tidigare då hon och hennes mamma Susann har två borzoier från oss. Vi hade en trevlig dag med fika och sedan blev det dags för dem att åka hem. Hon flyttar till Hästveda och får förutom de två borzoierna Nefertari "Natasha" och Olympia "Ofelia" två cocker spaniels som kompisar, hon kommer att få behålla sitt namn Pandora. Det är alltid jobbigt att skiljas från de små men hon har fått en underbar familj så det känns jättebra. Vi önskar er lycka till med lilla Pandora. Vi har henne på halvfoder avtal dvs bibehållen avelsrätt.

Ett stort grattis till vår A-Kull som idag fyller 10 år. Hipp Hipp Hurra till Agamemnon "Dexter", Apollon "Diesel" och Achilles "Kingston". En extra tanke till Artemis "Engla" som är i hundhimlen. På bilden är de 6 ½ vecka.

På Ginger och valpen Pompeia "Feya" som nästa månad flyttar till Tyskland.

Vi lekte lite med valparna och de fick springa efter en lure coursing trasa som Christian drog och de satte en himla fart och tyckte det var jätteroligt. några bilder på dem.

på Dustin, Leona och Leia de tycker så mycket om varandra och har så roligt ihop.


Dustin och Leia bästa vänner


Leia tycker även att Leona är en bästa kompis, här leker de med Dustin 

i år har vår kennel 10 års jubileum, den 7 oktober för 10 år sedan föddes vår första valpkull på Lidingö, det var små dvärgpinscher valpar, så om några dagar så blir det ett stort grattis till dem.

I lördags den 30 september så kom Malin och Nicklas för att hämta hem sin lilla tjej, Placidia. Vi hade en jättetrevlig dag och åt lunch tillsammans och givetvis blev det mys med de andra hundarna. Sedan blev det dags för dem att åka hem till Sundsvall, hon kommer att få små bullterrier som sällskap och kommer att kallas för Doris. Det är alltid lika känslosamt att skiljas från de små men hon har fått en underbar familj så det känns jättebra. Vi önskar er lycka till med lilla Doris.

Den 23 september var Emmylina med Nefertari "Natasha" på inofficiell utställning i Hässleholm, det gick jättebra och hon blev 1:a med HP och BIM samt en jättefin kritik. Grattis Emmylina!

Igår den 27 fyllde Leia 2 år. Stort grattis till henne och syskon Ronja och Simba

Igår den 27 så fyllde vår N-kull 2 år. Stort grattis Haylie, Kayla, Nefertari "Natasha", Narcissos "Fjodor" och Neptunus "Boris". På bilden är de 8 veckor.